Grabby

Je laatste visitekaartje

De voordelen van een digitaal visitekaartje

Deel al jouw contactgegevens met de innovatieve, duurzame en Corona-proof Grabby!

Maak een statement, zowel jij als jouw organisatie zijn innovatief en gaan voor duurzaam. Straal dit uit vanaf de eerste kennismaking met de Grabby!

De voordelen op een rij:

 

  1. Altijd up-to-date

Jouw persoonlijke Grabby profiel kun je op ieder moment bijwerken in de GrabbyCloud. Ideaal voor marketingdoeleinden en wanneer bijvoorbeeld je adres of telefoonnummer verandert.

  1. Duurzaam

Honderden papieren visitekaartjes bestellen is verleden tijd. Één Grabby zorgt ervoor dat je gemakkelijker én beter kunt netwerken dan ooit.

  1. Veilig

Safety first, alle gegevens worden volgens de laatste AVG-normen opgeslagen in de GrabbyCloud en inloggen doe je met Google Authenticator.

  1. Persoonlijk

Niet alleen de Grabby zelf, maar ook het profiel waar deze aan gekoppeld is kun je volledig personaliseren! Deel ook al jouw socials om nog beter bereikbaar te zijn.

Grabby

Onze visitekaartjes zijn er in twee verschillende varianten.

Veelgestelde Vragen

De Business Cards hebben zowel een NFC-tag als een QR-code waardoor ze met iedere smartphone (Android & iPhone) te gebruiken zijn!
Wij kunnen op afstand contactgegevens (csv bestand) updaten. Stuur ons een mail met je naam en de wijziging, wij zullen dit kosteloos updaten!
Zeker! Heeft u nog geen digitale menukaart maar wilt u deze wel graag aanbieden? Geef dit bij ons aan en wij zorgen voor uw digitale menukaart.
Iedere moderne smartphone (zowel Android als iPhone) heeft een standaard QR-scanner in de camera app!

Voor NFC geldt hetzelfde als voor QR-codes, iedere moderne smartphone (zowel Android als iPhone) heeft een standaard NFC-scanner.

Onze QR-codes en NFC-tags werken ook gewoon door glas. Iedereen kan de code gewoon scannen. Wij plaatsen de codes het liefst aan de binnenkant van het glas om zo schade of diefstal te voorkomen.
Zeker! Wij kunnen een NFC/QR sticker plaatsen welke direct een mail naar een door u gewenst e-mailadres opent met een ingevuld onderwerp (bijv. aanvraag afspraak inplannen). De geïnteresseerde hoeft dan alleen maar zijn of haar bericht te typen en op verzenden te drukken.
Vaak vinden we wel een goede plek hiervoor. Mocht dit niet het geval zijn dan zorgen wij dat uw advertentie template een update krijgt waardoor dit wel past!
Geen zorgen! Stuur ons een mail of bel even om je wensen te bespreken. Wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn en je zo goed mogelijk helpen.
Onze facturen betaal je natuurlijk via de bijgevoegde QR-code! Open je mobiel bankieren app en scan hem.

p.s. Uiteraard sturen wij ook een link naar het betaalverzoek en onze bankgegevens zodat je dit via de computer kunt doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Enthousiast geworden?

    Bel ons gerust eens om de mogelijkheden te bespreken

    • 085 -130 4394