Maatwerk oplossingen

Naast het huidige aanbod is er nog veel meer mogelijk!

Onze NFC-tags en QR-codes kunnen nog veel breder in gezet worden

Heeft u een interessant project of bent u benieuwd hoe NFC en/of QR binnen uw organisatie ingezet kan worden? Wij denken met u mee! Stuur ons een mail of plan een (bel)afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Marketing campagnes

Onze NFC en QR producten kunnen breed ingezet worden voor marketing campagnes. Door deze te verwerken in posters, flyers mailings etc. zorgt u voor meer engagement! Interactieve marketing behaalt veel betere prestaties dan reguliere marketing. Een extra voordeel hiervan is dat u van ons ook een Analytics Rapport ontvangt en zo inzicht krijgt in hoevaak er gescand wordt en welke campagne het meest succesvol is.

.

 

Informatieborden

Het is mogelijk om gemakkelijk informatie te verstrekken binnen gemeentes, dierenparken, natuurgebieden en langs wandel- of fietsroutes. Door de NFC & QR producten te verwerken in informatieborden kunnen mensen gemakkelijk informatie ontvangen (denk aan wandel- en fietsroutes via een route app, informatie over verschillende bezienswaardigheid in de buurt, etc.) via hun smartphone.

 

Hospitality

Wilt u uw gasten een warm welkom geven wanneer zij aankomen? Verwelkom hen dan met een videoboodschap! De video kan uw gast informatie geven over de accommodatie, de omgeving, eventuele restaurants, etc. Uw video’s kunnen gemakkelijk bekeken worden via een gepersonaliseerde stand. Wij verwerken zowel een NFC-tag als een QR-code in de stand zodat hij met iedere smartphone werkt.

Relatiegeschenk

Het is ook mogelijk om vouchers aan uw relaties te geven welke zij vervolgens bij ons kunnen besteden. Zij kunnen zo gemakkelijk hun eigen visitekaartjes aanvragen waardoor u geen privacy risico loopt. Onze visitekaartjes zijn een interessant en innovatief relatiegeschenk, wat zeker gewaardeerd zal worden. De visitekaartjes zullen veelvuldig gebruikt worden en naast praktisch ook een constante reminder aan u zijn.

.

Veelgestelde Vragen

De Business Cards hebben zowel een NFC-tag als een QR-code waardoor ze met iedere smartphone (Android & Apple) te gebruiken zijn!

Wij kunnen op afstand contactgegevens (csv bestand) updaten. Stuur ons een mail met je naam en de wijziging, wij zullen dit kosteloos updaten!

Zeker! heeft u nog geen digitale menukaart maar wilt u deze wel graag aanbieden? Geef dit bij ons aan en wij zorgen voor uw digitale menukaart.

Iedere moderne smartphone (zowel Android als iPhones) hebben een standaard QR-scanner in de camera app!

Voor NFC geldt hetzelfde als voor QR-codes, iedere moderne smartphone (zowel Android als iPhones) heeft een standaard NFC-scanner.
Onze QR-codes en NFC-tags werken door glas. Iedereen kan de code gewoon scannen. Wij plaatsen de codes het liefst aan de binnenkant van het glas om zo schade of diefstal te voorkomen.
Zeker! Wij kunnen een NFC/QR sticker plaatsen welke direct een mail naar een door u gewenst e-mailadres opent met een ingevuld onderwerp (bijv. aanvraag afspraak inplannen). De geïnteresseerde hoeft dan alleen maar zijn of haar bericht te typen en op verzenden te drukken.
Vaak vinden we wel een goede plek hiervoor. Mocht dit niet het geval zijn dan zorgen wij dat uw advertentie template een update krijgt waardoor dit wel past!
Geen zorgen! Stuur ons een mail of bel even om je wensen te bespreken. Wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn en je zo goed mogelijk helpen.
Onze facturen betaal je natuurlijk via de bijgevoegde QR-code! Open je mobiel bankieren app en scan hem.

p.s. Uiteraard sturen wij ook een link naar het betaalverzoek en onze bankgegevens zodat je dit via de computer kunt doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Enthousiast geworden?

    Bel ons gerust eens om de mogelijkheden te bespreken

    • 085 -130 4394