Digitale menukaarten

Via NFC-tags & QR-codes

De voordelen van digitale menu- en drankkaarten

Doordat er zowel NFC-tags als QR-codes verwerkt kunnen worden in of op (uw huidige) dispensers zien uw gasten de digitale menukaart direct op hun smartphone.

In de Corona tijd let iedereen meer op de hygiëne. Handen wassen na ieder contact is de nieuwe standaard. Een menukaart op het terras aanraken is dan ook niet heel aanlokkelijk. Door middel van een digitale kaart, op de (schone) smartphone van uw gasten, vermijdt u voor hen dit ongemak. Daarnaast is er nooit meer een tekort aan kaarten wanneer het druk is.

De verschillende opties

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw digitale kaart in te zetten.

Veelgestelde Vragen

De Business Cards hebben zowel een NFC-tag als een QR-code waardoor ze met iedere smartphone (Android & Apple) te gebruiken zijn!

Wij kunnen op afstand contactgegevens (csv bestand) updaten. Stuur ons een mail met je naam en de wijziging, wij zullen dit kosteloos updaten!

Zeker! heeft u nog geen digitale menukaart maar wilt u deze wel graag aanbieden? Geef dit bij ons aan en wij zorgen voor uw digitale menukaart.

Iedere moderne smartphone (zowel Android als iPhones) hebben een standaard QR-scanner in de camera app!

Voor NFC geldt hetzelfde als voor QR-codes, iedere moderne smartphone (zowel Android als iPhones) heeft een standaard NFC-scanner.
Onze QR-codes en NFC-tags werken door glas. Iedereen kan de code gewoon scannen. Wij plaatsen de codes het liefst aan de binnenkant van het glas om zo schade of diefstal te voorkomen.
Zeker! Wij kunnen een NFC/QR sticker plaatsen welke direct een mail naar een door u gewenst e-mailadres opent met een ingevuld onderwerp (bijv. aanvraag afspraak inplannen). De geïnteresseerde hoeft dan alleen maar zijn of haar bericht te typen en op verzenden te drukken.
Vaak vinden we wel een goede plek hiervoor. Mocht dit niet het geval zijn dan zorgen wij dat uw advertentie template een update krijgt waardoor dit wel past!
Geen zorgen! Stuur ons een mail of bel even om je wensen te bespreken. Wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn en je zo goed mogelijk helpen.
Onze facturen betaal je natuurlijk via de bijgevoegde QR-code! Open je mobiel bankieren app en scan hem.

p.s. Uiteraard sturen wij ook een link naar het betaalverzoek en onze bankgegevens zodat je dit via de computer kunt doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Enthousiast geworden?

    Bel ons gerust eens om de mogelijkheden te bespreken

    • 085 -130 4394