Aanbod

VISITEKAARTJES

Doordat jouw contactgegevens digitaal gedeeld worden met je partners en klanten hoeven zij geen fysiek visitekaartje meer te krijgen. Deze hoge kwaliteit PVC-kaart vervangt de reguliere papieren visitekaartjes en is dus ook nog eens duurzaam!

meer informatie

HORECA

In de Corona tijd let iedereen meer op de hygiëne. Handen wassen na ieder contact is de nieuwe standaard. Een menukaart op het terras aanraken is dan ook niet heel aanlokkelijk. Door middel van een digitale kaart, op de (schone) smartphone van uw gasten, vermijdt u voor hen dit ongemak. Daarnaast is er nooit meer een tekort aan kaarten wanneer het druk is.

meer informatie

MAKELAARS

Wanneer iemand langs een makelaarskantoor loopt is de kans groot dat diegene even snel naar het woningaanbod kijkt. Het nadeel aan de A4 advertenties in de ruit is echter dat er maar beperkte informatie en foto’s op passen. Een QR-code en/of NFC-tag zouden hier perfect toegepast kunnen worden door de geïnteresseerde direct door te verwijzen naar de advertentie op uw website!

meer informatie

MAATWERK

Onze NFC en QR producten kunnen breed ingezet worden voor marketing campagnes. Door deze te verwerken in posters, flyers mailings etc. zorgt u voor meer engagement! Interactieve marketing behaalt veel betere prestaties dan reguliere marketing. Een extra voordeel hiervan is dat u van ons ook een Analytics Rapport ontvangt en zo inzicht krijgt in hoevaak er gescand wordt en welke campagne het meest succesvol is.

meer informatie

Enthousiast geworden?

Bel ons gerust eens om de mogelijkheden te bespreken

  • 085 -130 4394

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief